Karin van Dooren

Ik ben geboren in het zuiden van het land.  Na de middelbare school heb ik 16 jaar in de horeca gewerkt, leuk werk maar ik wilde meer...........iets anders. Nadat ik de opleiding maatschappelijk werk had afgerond heb ik een aantal jaren met veel plezier gewerkt in crisis-en vrouwenopvanghuizen. Maar ik bleef zoeken naar dat andere en vond dit in de massageopleiding bij Geert van Coillie (de Stroming).

In 2005 ben ik verhuisd naar het prachtige eiland Terschelling, waar ik gestart ben met Massage-Terschelling. Op een mooie en fijne plek groeide dit uit tot een goedlopende massagepraktijk.
Het geven van massages geeft mij voldoening en energie, het is een woordeloos helen door liefdevol ont-moeten, aangeraakt en "geraakt" worden. Het is vooral genieten, een echt cadeautje aan jezelf.

Naast mijn opleiding Integratieve Massage heb ik cursussen Hot Stone-massage, Stoelmassage, Indiase Hoofdmassage, Kindermassage, Babymassage, Voetreflex, Chinese voetmassage, LomiLomi en Dorn-Breuss therapie gevolgd.

In 2021 ben ik verhuisd naar Steenwijk en heb Massage-Terschelling overgedragen aan een collega masseur. De verhuisdozen zijn uitgepakt, het huis is op orde, mijn massagepraktijk is klaar aan het Stroomdal 35 in Steenwijk..............Welkom!

Ik ben aangesloten bij het Netwerk van Integratieve masseurs. Op de site van het Netwerk staat meer info: www.i-massage.nl

Oh ja, in mijn vrije tijd fiets ik graag, ik hou van lezen, reizen, sporten, yoga, tuinieren en ik wil graag mijn passie voor schilderen weer oppakken.

FacebookInstagram