Ervaringen

John en Dorine Kempen
We zijn een midweek weg voor een sap- kuur, heerlijk 2 duo-massages kunnen boeken bij Karin, het waren twee fantastische full-body massages van 70 minuten. Echt heel erg fijn, de massages brachten totale ontspanning met kundige weldadige warme handen. Na vele malen gemasseerd te zijn, was dit zonder twijfel de allerbeste ervaring ooit!! De volgende keer komen we zeker terug om hiervan te genieten... herboren zijn we!! Lieve groet John & Dorine Kempen uit Heemskerk

Sandra van D.
Door een aantal spier en lichaamsproblemen (hoge spierspanning, fibromyalgie e.d.) heb ik iedere dag pijn. De ene keer gaat het wel maar soms zijn er dagen dat het gewoon niet wil. Hierdoor ben ik begonnen met mijzelf te trakteren op lichaamsmassages. En dat laat ik heel graag doen door Karin. Door haar massages kan ik echt compleet ontspannen van het puntje van mijn hoofd tot in mijn tenen. De combinatie van warme olie, zeer warme (en warmte uitstralende) handen en de massage technieken van Karin is dan echt puur genieten en ontspannen.
Een aanrader voor iedereen!!

Monique K.
Ik ben nu al drie keer bij Karin geweest, of is het alweer 4 keer? HEERLIJK! Dat is mijn eigen uitje tijdens onze gezinsvakantie.

Jan en Ellen
Wat een fantastische ervaring! Zo goed krijgt je het nergens. Echt fantastisch.

Anneke
Ik heb nog nooit zo'n heerlijke massage gehad!

Jolanda
Wat een weldaad! Met veel aandacht en respect een heerlijke massage van Karin ontvangen, zij stelt je al snel op je gemak, heeft heerlijke warme handen en straalt veel rust en kundigheid uit. Een echte aanrader om je vakantie compleet te maken.

Mirjam Kuiper
Helemaal Zen na een geweldige massage van Karin.
Een echte aanrader!
Vakkundig, vertrouwd, met toewijding en passie.

Marloes en Peter
DUO-massage door 1 masseur, kan dat? Jazeker en het was fantastisch :-)
Terwijl Peter de massage ontving, heb ik een boek gelezen in een lekkere luie stoel met een kop thee erbij. Daarna hebben we de rollen omgedraaid. Was een fijne ervaring zo samen en geweldige massage, goede sfeer ook!

Jeroen
Hele fijne en aangename toevoeging van de vakantie! Ontspannen sfeer en heerlijke massage. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Karin!

Peter
De laatste week van januari een week vakantie gehad. Bij aankomst direct gekeken naar een mogelijkheid voor een massage en kwam zo bij Karin terecht. Ik heb ervaring met veel massagevormen en daarmee ook de ruimtes waarin deze massages worden gegeven en kan niet anders zeggen dan dat dit het allemaal overtrof. Heerlijk warme en comfortabele ruimte, verwarmd bed en warme massage-olie. Wat een verrijking en wat ontspannend! Mooi en rustig ingericht en erg veel aandacht voor de client.

Ilse
Samen met een vriendin (die zwanger is) hadden wij de duo-massage. Wat heerlijk om in je vakantie zo te ontspannen! Karin neemt alle tijd voor je en beantwoord elke vraag die je hebt. Na afloop kan je rustig aan weer wakker worden met nog wat drinken. Ik kan het iedereen aanbevelen! Een cadeautje aan jezelf!

Sieta de Vries-Heslinga
Vanmiddag genoten van een superfijne massage. Echt top!!
Zie alweer uit naar de volgende keer.

Anton
Vandaag mijn eerste massage gehad na een orthopiebezoek en ik moet zeggen dat dit niet de laatste keer zal zijn de volgende afspraak komt snel zoals al gezegd. Het was fijn om pijn niet meer te voelen. Tot de volgende keer.

Elly
Wauw.........fantastisch,ik kom zeker terug!

Jenny en Sieme
Een weekendje wegis al heerlijk, maar een massage bij Karin maakt dit nog completer.
Mijn vriend en ik hebben allebei een geweldige integratieve massage van haar gehad.
Ze neemt de tijd, stelt je op je gemak en zorgt ervoor dat je volledig ontspannen de deur uit gaat.
Echt een aanrader voor iedereen (en het geld meer dan waard)!

Ingrid
Ik vond het, om het in een woord te zeggen: heerlijk!
Ik raad iedereen aan om bij jou te komen. Bedankt voor de goede massage en ik maak gauw weer eens een afspraak.
Ps leuke pagina heb je.

Annelies
Ik kom uit Veenendaal en elke dag een massage bij Karin geboekt. Na de massage voelde ik me heel ontspannen en ervaarde een soort van geestelijk vrij-zijn.

Monique Koostra
Heerlijke massage en na 2 jaar is mijn nek nog steeds vrij van pijn, als ik op mijn buik lig!

Mw De Jong (78)
Dit was mijn eerste ervaring met massage. Samen met mijn dochter ontzettend van de massage genoten.
Ik vind het zeker voor herhaling vatbaar!

Petra
WUNDERBAHR.............................

Sandra
In 1 woord "Heerlijk" echt puur ontspannen!

Maarten
Wat een heerlijke massage!
Ik heb al heel wat massages gehad, maar deze komt met stip binnen in mijn top 3!

Remy van Gelder

Heerlijke massage gehad. Met veel aandacht en zorg in een hele fijne ruimte.
Je voelt je welkom en massage is bijzonder prettig en ontspannend.


Johan
Niet twijfelen, gewoon doen! Heerlijk!

Ilona Straatman
Een plekje om altijd weer naar terug te keren. Fantastische goede massages! Niet alleen professioneel maar vooral met passie. Dit maakt ons verblijf iedere keer weer een feest. De kers op de taart!

Rita
Ik vond de massage heerlijk en heb er erg goed op geslapen en ben ook uitgerust opgestaan.
En ... wat fantastisch dat ik zo vanuit mijn appartement naar de massageruimte toe kon lopen en na afloop meteen mijn bed in! Heerlijk.
Het appartement  en de massages zijn een goed medicijn, ik knap er erg van op!

Willy
Gisteren een heerlijke massage gehad van Karin. Je komt meteen tot rust als je de sfeervolle, warme, heerlijk ruikende ruimte in komt. Vandaag een ontspannen, energiek en 'opgeruimd' gevoel. Bedankt!

Chantal van Grondelle
Vanmiddag heerlijk mogen genieten van een duo massage samen met Christian Snepvangers. Het was super!

Jacqueline
Dank je wel voor een heerlijke massage vanmiddag. Ik heb wel vaker massages gehad, maar ben zelden zo ontspannen naar buiten gelopen als bij jou. Warme sfeer, warme handen en diepe ontspanning. Zeker voor herhaling vatbaar!

FacebookInstagram